Horúce novinky
recent

Pro babku za babku

Kuchyně v obývacím pokoji. Vizualizace.

Mladí se o rodiče dokážou postarat. Babička zůstala sama a přála si menší nízkonákladový byt, nejlépe v jejich blízkosti. A tak se děti pustili do hledání. Z hlediska ceny v dané lokalitě v Bratislavě přicházel do úvahy pouze jednopokojový byt, který však nenabízel původní komfort, na který byla babička v třípokojovém bytě zvyklá. 

Chceme to pro "babku za babku", znělo zadání. Pro babičku /téměř/ za hubičku. Nadčasový design, materiály a nábytek v přiměřeném poměru ceny a kvality. Byt navíc potřeboval kompletní rekonstrukci a přemístění kuchyně do jediné obytné místosti, ale tak, aby člověk neměl pocit, že sedí v kuchyni. Prostor původní kuchyně se vyhradil pro ložnici. Interiér ještě doplní roleta, tapety a závěsy dle návrhu.

Je to jeden z mých interiérů, které navrhuji přes internet. Spolupráce a komunikace s klientem online. Nikdy jsem obyvatelku bytu neviděla. Představuji si ji jako sakra moderní a šikovnou babičku. Podle fotografií, které mi klienti poslali, to tam už voní čajem a domácími koláči.


Z jednopokojového bytu dvoupokojový aneb komfortní bydlení pro babičku.
Rekonstrukce panelového bytu, Bratislava, 2012
autor interiéru: Eva Stalder, http://evastalder.com/


Kuchyně v obýváku. Realizace. Ještě chybí roleta.

Kuchyně v obývacím pokoji. Realizace.

Zátiší s jídelním stolem.
Tady to voní domovem!
Ložnice je v bývalé kuchyni. Vizualizace.
Toaleta byla spojena s koupelnou.
Detail koupelny
Ložnice. Malá ale milá :D
Ložnice - vizualizace


Eva Stalder

Eva Stalder

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Autorské práva: Eva Stalder. Používa službu Blogger.